Crematorium Evere

Crematorium-Evere-Begrafenisondernemer-AIC-HEIRBRANT

Het crematorium Evere bevindt zich in het Brussels Gewest.

Als u dat wenst, kunnen wij hier uw uitvaart organiseren 02/502.14.24

Ontvangst

Het ontvangst word beheerd door het personeel van het crematorium Evere. In een serene sfeer en zorgvuldig ontworpen faciliteiten zorgen ze voor een respectvolle begeleiding. 

In het crematorium Evere staat persoonlijke aandacht centraal. Het ervaren team begrijpt hoe belangrijk het is om een afscheid op maat te creëren en biedt daarom diverse mogelijkheden voor een passende plechtigheid. Of u nu kiest voor een intieme herdenking in een van de sfeervolle aula’s of een ritueel met symbolische betekenis, het crematorium staat voor u klaar om uw wensen te vervullen.

Met respect voor verschillende religieuze en spirituele overtuigingen biedt het crematorium ruimte voor een persoonlijke invulling van het afscheid. Bovendien beschikt het crematorium over moderne technologie en faciliteiten om een live-stream van de plechtigheid mogelijk te maken, voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn. Het crematorium Evere geeft uw geliefden het afscheid dat ze verdienen.

De geschiedenis van het crematorium in Evere

Het crematorium Evere werd gebouwd met als doel een waardige en respectvolle plek te bieden voor crematies. Sinds de opening heeft het vele families geholpen bij het afscheid nemen van hun dierbaren.

Naast het bieden van een respectvolle plek voor crematies, heeft het crematorium in Evere ook aandacht voor duurzaamheid. Er zijn verschillende initiatieven genomen om de ecologische voetafdruk te verminderen. Met een voortdurende focus op vernieuwing en duurzaamheid, blijft het crematorium Evere een betrouwbare keuze voor een respectvolle uitvaart.

Crematorium Evere : faciliteiten en diensten

Het crematorium beschikt over uitgebreide faciliteiten en diensten om nabestaanden te ondersteunen bij het afscheid nemen van hun dierbaren. Hier zijn enkele van de belangrijkste faciliteiten en diensten die het crematorium biedt:

  1. Auditoriums: Het crematorium Evere heeft meerdere auditoriums die geschikt zijn voor zowel intieme herdenkingsdiensten als grotere ceremonies. Deze auditoriums zijn sfeervol ingericht en bieden een serene omgeving voor een respectvol afscheid.
  2. Gedenkplaatsen: Het crematorium in Evere heeft speciaal ontworpen gedenkplaatsen waar nabestaanden de mogelijkheid hebben om te herdenken en te rouwen. Deze gedenkplaatsen zijn rustgevend en bieden een plek voor contemplatie en reflectie
  3. Live streaming: Het crematorium in Evere beschikt over moderne technologie waarmee de ceremonie live gestreamd kan worden. Op deze manier kunnen mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn toch de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen.
  4. Afscheidsruimtes: Het crematorium heeft aparte afscheidsruimtes waar nabestaanden in alle rust en privacy afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Deze ruimtes zijn smaakvol ingericht en bieden een intieme setting voor een persoonlijk afscheid.
  5. Koffietafel – Catering : het crematorium biedt ook cateringmogelijkheden voor na de plechtigheid. Nabestaanden kunnen kiezen uit verschillende arrangementen en gerechten om samen te komen en herinneringen te delen. Neem gerust contact met uw begrafenisondernemer AIC HEIRBRANT VBC voor meer info.

Met deze uitgebreide faciliteiten en diensten zorgt het crematorium ervoor dat nabestaanden alles hebben wat ze nodig hebben om op een respectvolle manier afscheid te nemen.

Elke persoon is uniek : het creëren van een persoonlijke plechtigheid

Een persoonlijke herdenkingsceremonie is van onschatbare waarde bij het afscheid nemen van een geliefde. Het biedt de mogelijkheid om de unieke persoonlijkheid en het leven van de overledene te eren. Samen met de ervaren medewerkers van begrafenisondernemer AIC HEIRBRANT VBC en het personeel van het crematorium worden verschillende opties aangeboden om een persoonlijke herdenkingsplechtigheid te creëren.

Een van de belangrijkste aspecten van een persoonlijke herdenkingsplechtigheid is de keuze van muziek, gedichten en sprekers die de persoonlijkheid en het leven van de overledene weerspiegelen. Wij bezitten een uitgebreide muziekcollectie en kunnen ook helpen bij het selecteren van gepaste gedichten en sprekers. Zo kan het geheel volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van de overledene en de nabestaanden.

Algemene info

Live streaming

Het crematorium Evere biedt de mogelijkheid om de plechtigheid live te streamen. Dit is vooral handig voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij de plechtigheid. Nabestaanden kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie over het live streamen van de plechtigheid AIC HEIRBRANT VBC 02/502.14.24.

Koffietafel – Catering

Het crematorium Evere biedt cateringmogelijkheden voor na de plechtigheid. Nabestaanden kunnen kiezen uit verschillende arrangementen en gerechten om samen te komen en herinneringen te delen. Bespreek dit met AIC HEIRBRANT VBC voor meer informatie over de cateringopties.

Conclusie

Het crematorium Evere biedt een mooie en hedendaagse plaats voor een unieke plechtigheid van uw dierbaren. Met zijn serene sfeer, persoonlijke aandacht en moderne technologie zorgt het crematorium ervoor dat nabestaanden op een respectvolle manier afscheid kunnen nemen.

Gerelateerde artikels